Estafetteloop - sponsored by SkylineDx

Closed You can't donate or start fundraising anymore

Beste Brainpark II-collega’s,

SkylineDx is sinds oktober 2018 gevestigd aan de Lichtenauerlaan. Inmiddels voelen wij ons hier helemaal thuis en vinden wij het leuk om iets gezamenlijks te organiseren.

 

Wij willen graag met Brainpark II een sportieve, educatieve en gezellige middag organiseren. Daarom organiseren wij op donderdag 3 oktober een sponsorloop voor alle bedrijven aan de Lichtenauerlaan. Welk bedrijf is het meest sportief en loopt het snelst het parcours?

 

Wij dagen jullie uit om dit parcours te lopen! De inschrijfkosten zullen worden gedoneerd aan de Erasmus MC Thorax Foundation.

 

De Erasmus MC Thorax Foundation werft fondsen om onderzoek in het Erasmus MC naar hart- en vaatziekten mogelijk te maken. Nog steeds één van de belangrijkste doodsoorzaken.

 

Het Erasmus MC Thoraxcentrum behoort tot de onbetwiste wereldtop qua onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg. Baanbrekende behandelmethoden op het gebied van hart- en vaatziekten zijn hier geïntroduceerd, zoals de eerste harttransplantatie, de eerste hartklep via de lies, de echo’s van het hart, oplosbare stents, stents die medicijnen afgeven en de 4D-scan van het hart.

 

De doelstelling is om met het versnellen van wetenschappelijk onderzoek nóg meer levens te redden en onnodig lijden te voorkomen. Met jullie bijdrage steun je belangrijk onderzoek dat direct impact heeft op de behandeling van hart- en vaatziekten!

View all
€ 100 18-09-2019 | 12:08
€ 50 18-09-2019 | 12:05 To: Geef voor je hart!
€ 50 28-08-2019 | 14:55 To: SkylineDx