S

Kunst voor Longkanker

Sanny Bakker

( Member of team: Voor onderzoek naar ALK +longkanker )

from €1,111 (0%)

Graag wil ik mijn persoonlijke verhaal met jullie delen en jullie uitnodigen voor een bijzonder evenement dat ik aan het opzetten ben: Kunst voor Longkanker.

In oktober 2020 begon ik een relatie met Giel, een geweldige man vol energie en gezondheid. Twee maanden later werd hij gediagnosticeerd met longkanker. Als partner voelde ik me de afgelopen jaren vaak machteloos, veel meer dan mee gaan naar het ziekenhuis en een steun zijn voor zijn verhalen kan je niet.

Sinds oktober 2022 heeft Giel die ALK+Longkanker gerichte behandeling met Alectinib, dit kan omdat er belangrijk onderzoek is gedaan naar Longkaner die het gevolg is van mutaties de afgelopen jaren.

Dit heeft ons hoop gegeven en kans op kostbare tijd samen en weer extra energie om te genieten en te creëren. Ik wil deze positieve energie graag omzetten in iets wat anderen kan helpen. Daarom heb ik besloten om het initiatief te nemen voor de Kunst voor Longkanker expo en veiling tijdens de Longkankermaand november.

Lokale kunstenaars zullen hun prachtige werken tentoonstellen tijdens de expo en bij de veiling gaat een vast percentage van de opbrengst rechtstreeks naar het onderzoek naar ALK+ longkanker via de Erasmus Foundation.

meer informatie volgt later

View all
€11 17-05-2023 | 13:14