OldStars Walking Football toernooi

Closed You can't donate or start fundraising anymore

Op donderdag 29 september 2022, Wereld Hart Dag, vindt het OldStars Walking Football toernooi plaats bij voetbalclub Excelsior Maassluis. De opbrengsten van dit toernooi zullen ten goede komen aan de Erasmus MC Thorax Foundation. Door uw deelname of donatie draagt u bij aan baanbrekend onderzoek naar hart- en vaatziekten in het Erasmus MC.

Programma

11:00 uur Ontvangst deelnemers + koffie 
11:15 uur Cardioloog aan het woord
11:30 uur Omkleden
11:50 uur Groepsfoto met alle teams
12:00 uur Start toernooi
16:30 / 17:00 uur Einde toernooi


Regels Walking Football

  1. Er mag niet worden gerend. 
  2. Er mogen geen slidings gemaakt worden.
  3. Er zal drie meter afstand gehouden moeten worden bij een spelhervatting. 
  4. Buitenspel niet van toepassing. 
  5. De bal mag maar tot heuphoogte komen. 
  6. Er zijn geen keepers bij Walking Football.
  7. Er mag geen lichamelijke contact gemaakt worden.
  8. Scoren vanaf de eigen helft niet toegestaan.
  9. Het team bestaat uit zes veldspelers.
  10. Een strafschop zal genomen moeten worden vanaf de middellijn.


Meer informatie over de Erasmus MC Thorax Foundation
Impact van hart- en vaatziekten
Hart- en vaatziekten hebben een enorme impact op het leven van patiënten en hun omgeving; het zorgt voor veel angst en onzekerheid en een beperking in het doen van normale dagelijkse activiteiten. Ruim 1,5 miljoen Nederlanders lijdt aan hart- en vaatziekten. Deze patiënten hebben recht op de beste zorg. Als patiënt wil je namelijk maar één ding: beter worden en een goede kwaliteit van leven.

Onderzoek redt levens
Specialisten in het Erasmus MC Thoraxcentrum doen baanbrekend onderzoek naar nieuwe, veelbelovende behandelingen voor hart- en vaatziekten. Resultaten van het onderzoek worden direct vertaald naar de praktijk en hebben wereldwijd impact op de patiëntenzorg.

Erasmus MC Thoraxcentrum
Het Erasmus MC Thoraxcentrum behoort ruim 50 jaar tot de wereldtop op het gebied van wetenschappelijk onderzoek en de vaak complexe zorg voor patiënten met hart- en vaatziekten. Baanbrekende behandelingen zijn hier ontwikkeld of geïntroduceerd, zoals de echo’s van hart, de eerste Nederlandse harttransplantatie, de eerste hartklep via de lies, oplosbare stents en de 4D-scan van het hart. Deze innovaties hebben enorme voordelen opgeleverd in het herstel van de patiënt.  

Toekomst zonder hart- en vaatziekten
Met uw steun kunnen wij innovatief onderzoek in het Erasmus MC Thoraxcentrum mogelijk maken om zo nog meer levens te redden en onnodig lijden te voorkomen. Met als doel: voor iedere patiënt een behandeling op maat voor een maximaal resultaat.

Samen met artsen en onderzoekers zetten wij ons in voor een gezonde toekomst zonder hart- en vaatziekten. Voor u, voor uw naasten, voor iedereen.

 

View all
€3,000 07-10-2022 | 20:53
€15 30-09-2022 | 16:19
€250 29-09-2022 | 10:54
€25 28-09-2022 | 21:54 Ik heb gedoneerd, omdat ik dit een goed doel vind. Daarnaast steun ik Egbert. Egbert is een voorbeeld voor veel OldStars: enthousiast, een verbinder en oog voor de ander: een ware international.
€35 28-09-2022 | 10:07 Zelf ook in aanraking geweest met hartfalen