Misters komen in actie voor Het Vrouwen♥️

Dave Van Hummel

( Lid van team: Mister Senior Netherlands 2020 )

Nog te gaan

Qr
van totaal € 500 (9%)

Gelijkheid voor iedereen; mannen & vrouwen. Waarom is ooit het onderzoek naar de verschillen tussen mannen- & vrouwen♥️en gestopt ?

Vandaag de dag sterven er 56 vrouwen per dag vanwege ♥️falen. Waarom ? Hoe zo dat? Waarom doen we daar niets tegen ? Waarom zijn de symptomen van ♥️klachten bij vroiwen anders dan bij mannen? Om daar antwoorden op te krijgen is verder onderzoek noodzakelijk. Net als op dit moment men nader onderzoek aan het doen is voor een anti-stof tegen het vernietigende Corona-virus; is er ook nader noodzakelijk onderzoek nodig voor Het Vrouwen♥️.

Weet jij wat de klachten en symptomen zijn bij vrouwen die ♥️klachten hebben? Weet jij wat je dan moet doen?

Is jouw antwoord op deze beide vragen Nee? Doneer dan nu om meer onderzoek mogelijk te maken en wordt ook BHV-er, net als ik. Dan weet jij ook wat te doen en kunnen we samen helpen om Het Vrouwen♥️ te redden!

Kan ik net als alle vrouwen in Nederland rekenen op jouw steun ?

Kom in actie, doneer nu en zorg dat er meer onderzoek mogelijk wordt.

Alvast hartelijk dank
👍😘🙏♥️

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 20 25-03-2020 | 12:51
€ 25 24-03-2020 | 07:00